Αντώνης Τσαπατάκης: «Ο αγώνας για την πραγμάτωση των ονείρων κερδίζεται μόνο με ψυχή»

Τι λέει στο «Βήμα» ο παραολυμπιονίκης που έπειτα από 11 χρόνια αγώνων επέστρεψε στην ΕΛ.ΑΣ.
Αντώνης Τσαπατάκης: «Ο αγώνας για την πραγμάτωση των ονείρων κερδίζεται μόνο με ψυχή»

Η ανάρτηση του Αντ. Τσαπατάκη στο instagram, με δύο φωτογραφίες που τον δείχνουν πώς ήταν όταν σπούδαζε στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων πριν από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα και μια πρόσφατη με τη στολή του αστυνομικού

Βυθούλκας Διονύσης

Θερμά υποδέχτηκαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ανάρτηση του παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη, ο οποίος επέστρεψε στην Ελληνική Αστυνομία έπειτα από 11 χρόνια. Τότε, έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Κρήτη, άρχισε να κινείται με αμαξίδιο, ενώ λόγω του νομοθετικού πλαισίου που ίσχυε την εποχή εκείνη δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων στην οποία είχε εισαχθεί.

Το καλοκαίρι δικαιώθηκαν οι προσπάθειες που έκανε όλα αυτά τα χρόνια και στις 20 Ιουνίου 2017 στο Β’ Τεύχος στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (Αρ. Φύλλου 2109) δημοσιεύτηκε και επίσημα η απόφαση επιστροφής του στην ΕΛ.ΑΣ. ως αξιωματικού (υπαστυνόμου Β’) λόγω των διακρίσεών του στον αθλητισμό.   ………..

πηγή :  το Βήμα  (άρθρο)

Σχόλιο  Μιρτζάνη Εμ. : Ένα πολύ καλό παράδειγμα για όλους μας, για τα αποτελέσματα που μπορεί να φέρει η συνεχής προσπάθεια στην υλοποίηση των στόχων μας.
Ταυτόχρονα όμως, είναι και ένα πολύ καλό παράδειγμα για όλους μας, για τα καταστροφικά αποτελέσματα που μπορεί να φέρει μια επιπόλαιη συμπεριφορά!

This entry was posted in ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΕΡΕΥΝΑ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply