Αργυρό βραβείο Erasmus 2013 στο ΤΕΙ Κρήτης

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης τιμήθηκε για τις επενδύσεις του στην ποιοτική διδασκαλία και τα προγράμματα σπουδών διεθνούς διάστασης.

Με το αργυρό βραβείο Erasmus 2013 τιμήθηκε, σήμερα στις Βρυξέλλες, το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης, για τις επενδύσεις του στην ποιοτική διδασκαλία και τις ευκαιρίες που προσφέρει για επιμόρφωση στο εξωτερικό, τόσο για τους σπουδαστές, όσο και για τους καθηγητές.

Το χρυσό έπαθλο έλαβε το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών JAMK στο Jyv?skyl? της Φινλανδίας, όπου κάθε χρόνο το 70% του προσωπικού λαμβάνει μέρος σε κατάρτιση Erasmus στο εξωτερικό, ενώ το χάλκινο έπαθλο απονεμήθηκε στο Πολυτεχνείο της Βαλένθια της Ισπανίας (Universitat Polit?cnica).

Τα τρία αυτά τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα που ανακηρύχθηκαν νικητές των ευρωπαϊκών βραβείων Erasmus 2013, λαμβάνουν χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος Erasmus.

Η επίτροπος, αρμόδια για θέματα Εκπαίδευσης και Πολιτισμού, Ανδρούλλα Βασιλείου, συνεχάρη τους εκπροσώπους των ιδρυμάτων που κέρδισαν τα βραβεία, τονίζοντας ότι «κατέδειξαν την αξία του Erasmus από την άποψη των ευκαιριών που προσφέρει για διδασκαλία και επιμόρφωση στο εξωτερικό, καθώς η πείρα που αποκόμισε το πανεπιστημιακό προσωπικό από την εργασία του σε διαφορετικό, διεθνές περιβάλλον προσφέρει τεράστιο όφελος, τόσο στους φοιτητές του ιδρύματος υποδοχής, όσο και στους φοιτητές του ιδρύματος αποστολής».    ………………..

ΠΗΓΗ :  Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  (AΠE-MΠΕ)    (άρθρο)

This entry was posted in ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΕΡΕΥΝΑ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply