«Αριστοτέλης 2.400 Χρόνια»: Παγκόσμιο Συνέδριο στα αρχαία Στάγειρα

Δυναμική συμβολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης στο «Επετειακό Έτος Αριστοτέλη»

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 22 Μαρτίου, στην αίθουσα της Συγκλήτου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ΑΠΘ για το Παγκόσμιο Συνέδριο «Αριστοτέλης 2.400 χρόνια». Στη συνέντευξη μίλησαν ο Αναπληρωτής Πρύτανης Οικονομικών, Αν. Καθηγητής Νικόλαος Βαρσακέλης, η Πρόεδρος του Διεπιστημονικού Κέντρου Αριστοτελικών Μελετών – ΔΙΚΑΜ, Καθηγήτρια Δήμητρα Σφενδόνη – Μέντζου, ο Αντιπρόεδρος του ΔΙΚΑΜ, Καθηγητής Ιωάννης Σειραδάκης και το μέλος του ΔΙΚΑΜ, Καθηγητής Ζαχαρίας Σκούρας.

Από την Πρόεδρο του ΔΙΚΑΜ, Καθηγήτρια Δήμητρα Σφενδόνη-Μέντζου, εκφράστηκε ο προβληματισμός για την απουσία του Παγκόσμιου Συνεδρίου από την λίστα των εκδηλώσεων που ανακοινώθηκε από τον υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, κ. Θεοδόση Πελεγρίνη και αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Στις 23 – 28 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στα αρχαία Στάγειρα και στην αρχαία Μίεζα, το Παγκόσμιο Συνέδριο «Αριστοτέλης 2.400 Χρόνια» και αποτελεί μια δυναμική συμβολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης στο «Επετειακό Έτος Αριστοτέλη».    …………..

πηγή :  Ναυτεμπορική  (άρθρο)

This entry was posted in ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΕΡΕΥΝΑ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply