Βραβείο αύξησης εξαγωγών στη ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕΤ

Ανακοίνωση σχετικά με τη βράβευσή της για αύξηση των εξαγωγών της εξέδωσε η ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕΤ: «Ακόμα μια διάκριση για τη ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕΤ στην κατηγορία ΑΥΞΗΣΗ ΕΞΑΓΩΓΩΝ από τον καθιερωμένο πλέον θεσμό του λιανεμπορίου SalesExcellenceAwards. Πρόκειται για πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την εταιρεία BoussiasCommunicationsμέσα από την οποία αναδεικνύονται και επιβραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα».

«Το βραβείο παρέλαβαν για τη ΜΕΛΙΣΣΑ – ΚΙΚΙΖΑΣ δυο καταξιωμένα στελέχη της. Ο Εμπορικός Διευθυντής κος Γεώργιος Ευσταθόπουλος ο οποίος το αφιέρωσε στους απανταχού μακαρονάδες των 35 χωρών εξαγωγής των ελληνικών ζυμαρικών ΜΕΛΙΣΣΑ και ο κος Δημήτριος Βέττας, Διευθυντής Εξαγωγών που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την εταιρεία για το εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν που του παρέχει σαν «όπλο» στο έργο του.

Η διάκριση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ μιας και ήταν αφενός από τις λίγες ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εταιρείες που διακρίθηκαν, αφετέρου δε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εταιρεία τροφίμων. Οι εξαγωγές αποτελούν το 30% των συνολικών πωλήσεων της με στρατηγικό πάντα στόχο την περεταίρω ανάπτυξη τους στα προσεχή έτη.   ………..

ΠΗΓΗ :  Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  κλικ εδώ για το άρθρο

This entry was posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply