Η ΕΤΕπ συμβάλλει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων και τη στήριξη του διεθνούς εμπορικού ρόλου τους

ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Η ΕΤΕπ συμβάλλει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων και τη στήριξη του διεθνούς εμπορικού ρόλου τους«Η ΕΤΕπ προχώρησε νωρίτερα φέτος στην επέκταση του ειδικού προγράμματος χρηματοδότησης του εξωτερικού εμπορίου και των εξαγωγών της Ελλάδας, συνολικού ύψους 500 εκατ. ευρώ, για να συμβάλει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων και τη στήριξη του διεθνούς εμπορικού ρόλου τους».

Αυτό περιλαμβάνεται σε άρθρο που αναρτήθηκε χθες στο blog της ΕΤΕπ το οποίο αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Οι Έλληνες ήταν τα πλέον εφευρετικά μυαλά του αρχαίου κόσμου. Το Επενδυτικό Σχέδιο για την Ευρώπη βοηθά τους σημερινούς Έλληνες να απαντήσουν στις προκλήσεις της καινοτομίας.

Όταν οι Κύκλωπες της ελληνικής μυθολογίας παρήγαγαν κεραυνούς, κράνη που σε έκαναν αόρατο ή τρίαινες για πελάτες όπως ο Δίας, ο ‘Αδης και ο Ποσειδώνας (που στη συνέχεια χρησιμοποίησαν αυτά τα καινοτόμα προϊόντα για να νικήσουν τους Τιτάνες) δεν χρειάζονταν εξωτερική χρηματοδότηση. Στην Ελλάδα, όπως και οπουδήποτε αλλού, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. ………..

πηγή :  Ημερησία  (άρθρο)

This entry was posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply