Ιδέες υπάρχουν και κερδίζουν βραβεία

Τέσσερις προτάσεις από τις 295 που κατατέθηκαν κερδίζουν 575.000 ευρώ άτοκο δάνειο για την επένδυσή τους

Μια εταιρεία που τυποποιεί γαύρο και σαρδέλα, ένα διαδραστικό μουσείο που μας μεταφέρει στην Κέρκυρα του 19ου αιώνα, μια πρωτοποριακή εταιρεία κέτερινγκ και μια άλλη που αναπτύσσει εφαρμογές για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα είναι οι τέσσερις νικητές του πρώτου Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας.

Οι τέσσερις νικητές θα μοιραστούν σε μορφή άτοκων δανείων 575.000 ευρώ (αντί των 500.000 της αρχικής ανακοίνωσης) τα οποία καλούνται να αποπληρώσουν εντός πενταετίας. Επιπλέον, θα αποκτήσουν από έναν μέντορα, εξειδικευμένο και έμπειρο στέλεχος του ομίλου Libra, ο οποίος θα τους συμβουλεύει στα επιχειρηματικά τους βήματα, ενώ ακόμη θα απολαμβάνουν βοήθεια σε θέματα όπως νομική υποστήριξη, εξοπλισμού γραφείου κ.ά. που διοργάνωσε η Ελληνική Πρωτοβουλία.

Τα βραβεία χρηματοδοτεί και διαχειρίζεται ο όμιλος εταιρειών Libra, ένας διεθνής, μη κερδοσκοπικός φορέας που ιδρύθηκε το 2012 με διακηρυγμένο στόχο «να αξιοποιήσει τη γενναιοδωρία της ελληνικής Διασποράς και των φιλελλήνων για την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας, τη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη και την ενδυνάμωση του ελληνικού λαού προς την ευημερία της χώρας».

Από τη ζωγραφική στο κέτερινγκ

…………………

ΠΗΓΗ : TO BHMA  κλικ εδώ για το άρθρο

This entry was posted in ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply