Νέες εμπειρίες με τη χρήση Επεξεργασίας Φυσικής Γλώσσας στην τεχνητή νοημοσύνη

Για τις τελευταίες εξελίξεις της καινοτόμου τεχνολογίας Επεξεργασίας Φυσικής Γλώσσας (ΕΦΓ) ενημέρωσε ο Δρ. Lukasz Slabinski, επικεφαλής του τμήματος τεχνητής νοημοσύνης του Ινστιτούτου Έρευνας και Ανάπτυξης της Samsung στην Πολωνία.

Η ενημέρωση έγινε μέσω του online science talk «Νέες εμπειρίες με τη χρήση της Επεξεργασίας Φυσικής Γλώσσας στην Τεχνητή Νοημοσύνη», που διοργάνωσε η Samsung Electronics Hellas.

Ο Δρ. Slabinski επεσήμανε πως, χάρη στην ταχεία πρόοδο των 5G δικτύων και υπολογιστικών συστημάτων, σύντομα οι καταναλωτές θα επωφελούνται από την απρόσκοπτη λειτουργία των εφαρμογών σε πολλαπλές συσκευές, οδηγώντας σε βελτιωμένη αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων και των συσκευών, με βάση την ανθρώπινη γλώσσα. Χαρακτηριστικά, ο Δρ. Slabinski ανέφερε ότι στο μέλλον αναμένεται η καλύτερη δημιουργία κειμένου και η μετατροπή ομιλίας σε κείμενο, η ακριβέστερη εξατομίκευση με ενισχυμένη ασφάλεια προσωπικών δεδομένων, η αναβαθμισμένη υποστήριξη πελατών 24/7, η ευκολότερη διαχείριση IoT, αλλά και η συμβολή στην επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με διασπορά ψευδών ειδήσεων.   ………….

πηγή :  Ναυτεμπορική  (άρθρο)

This entry was posted in I T, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΕΡΕΥΝΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Bookmark the permalink.