Π. Θωμόπουλος: Αναγκαία η αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου

ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Στόχος μας είναι να δώσουμε σ’ αυτούς τους νέους επιχειρηματίες τη βοήθεια που χρειάζονται για να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο την επιχειρηματικότητά τους σε σωστή κατεύθυνση και με στέρεες βάσεις, ανέφερε ο κ. Θωμόπουλος (φωτ. αρχείου).

Προϋπόθεση για τη μεταστροφή της οικονομίας αποτελεί η αλλαγή νοοτροπίας και πρακτικών, οι οποίες είναι βαθιά ριζωμένες στην αγορά, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας Παναγιώτη Θωμόπουλο που χαρακτήρισε επιτακτική ανάγκη να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας και να προωθηθεί ο τεχνολογικός, ψηφιακός μετασχηματισμός της οικονομίας.

Μιλώντας στην εκδήλωση για τη βράβευση των 10 επικρατέστερων προτάσεων, με τις οποίες ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός «Καινοτομίας & Τεχνολογίας» που διοργάνωσε για έβδομη συνεχή χρονιά η Εθνική Τράπεζα ΕΤΕ-1,56% τόνισε ότι η στήριξη των νέων τεχνολογιών και της καινοτομίας, αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα.

Στηρίζουμε την καινοτόμο επιχειρηματικότητα μέσα από τον διαγωνισμό και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης νεοφυών επιχειρήσεων NBG Business Seeds. Στόχος μας είναι να δώσουμε σ’ αυτούς τους νέους επιχειρηματίες τη βοήθεια που χρειάζονται για να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο την επιχειρηματικότητά τους σε σωστή κατεύθυνση και με στέρεες βάσεις, ανέφερε ο κ. Θωμόπουλος.   …………..

πηγή  :  Ναυτεμπορική  (άρθρο)

This entry was posted in ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΕΡΕΥΝΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΟΙΚΟΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply