«Σ’ ευχαριστώ, ω εταιρεία»

© Kim Kyung Hoon / Reuters

Προ τριών εβδομάδων ο ένοικος του Λευκού Οίκου έβαλε (εκ νέου και ως συνηθίζει μέσω του Twitter) στο στόχαστρό του το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στον κόσμο, που «σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, πληρώνει ελάχιστους ή καθόλου φόρους στο κράτος και τις τοπικές κυβερνήσεις, εκμεταλλεύεται τα ταχυδρομεία μας, και καταδικάζει στην ανεργία πολλές χιλιάδες μικροεμπόρους».

Aκόμη και όσοι δεν τρέφουν συμπάθεια στον Αμερικανό πρόεδρο και αντιμετωπίζουν με ειρωνεία ή χλεύη τα ξεσπάσματά του, θεώρησαν ότι οι ανησυχίες του ίσως δεν στερούνται βάσης όσον αφορά τις δράσεις της Amazon.

Ακόμη κι αν ο «πλανητάρχης» έχει θέμα με τον πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη, ακόμη κι αν δεν καίγεται για τα ταχυδρομεία και τη φορολογία, αλλά γιατί ο Κροίσος ενδέχεται να αποκτήσει σύντομα πολύ μεγαλύτερη ισχύ από κάθε πρόεδρο, η εταιρεία φαίνεται πως δεν είναι «να η ευκαιρία».

H Amazon έχει κατηγορηθεί πολλές φορές στο παρελθόν για ζοφερές συνθήκες εργασίας, αλλά οι νέες καταγγελίες ξεπερνούν τη φαντασία.  …………

πηγή :  Ναυτεμπορική  (άρθρο)

This entry was posted in ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΕΡΕΥΝΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply