Τι θα φέρει το 2019 στην εκπαίδευση;

Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Του Στράτου Στρατηγάκη
Μαθηματικού – Ερευνητή

Έτος μεγάλων αλλαγών θα είναι το 2019 σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Μετά από σχεδιασμούς, διαβουλεύσεις, καθυστερήσεις και αναβολές ήρθε η ώρα υλοποίησης των αποφάσεων στα «μέτωπα» που έχει ανοίξει ο Υπουργός Παιδείας, που είναι πάρα πολλά. Αντίθετα ο χρόνος μέχρι τις εκλογές, που θα πρέπει να έχουν κλείσει όλα τα ανοιχτά θέματα, είναι λίγος: Από 5 έως το πολύ 9 μήνες. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα θα πρέπει να έχουν διευθετηθεί όλα τα ανοικτά ζητήματα, ώστε να μπορεί η επόμενη κυβέρνηση να ανατρέψει σχεδόν όλα όσα θα αποφασιστούν, όπως γίνεται σχεδόν πάντα στην πατρίδα μας…     ………..

πηγή :  Ναυτεμπορική  (άρθρο)

Σχόλιο  Μιρτζάνη Εμ. :  Όσοι μπορείτε απομακρυνθείτε από τον προσανατολισμό υποβολής  οιωνδήποτε θυσιών και “προσκυνημάτων” προκειμένου  να κερδίσετε μετά από χρόνια μια θέση στο Δημόσιο!

Κάθε τομέας εξελίσσεται με υψηλές ταχύτητες και χρειάζεται ανθρώπους που είναι διαθέσιμοι να αγωνιστούν για να προσφέρουν αποτελεσματικά στους  επειχειρηματικούς στόχους των επιχειρήσεων εντός και εκτός Ελλάδας!  Δεν υπάρχει μόνο η Ελλάδα. Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στον δικό σας τομέα και αγωνισθείτε με ανοιχτό μυαλό. Αποκτήστε την κουλτούρα του πρώτου άρθρου. Σκόπιμα επέλεξα αυτή την σειρά, για να μην τα αναφέρω εγώ! “Να σκέφτεσαι  αλλιώς”  !

This entry was posted in ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΕΡΕΥΝΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Bookmark the permalink.