Ε. Κουντουρά: Διψήφια αύξηση στις προκρατήσεις για το 2019

INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Για «τεράστια συμβολή» του τουρισμού συνολικά στην ελληνική οικονομία, που συμπαρέσυρε το 2018 στην ανάπτυξη όλους τους παραγωγικούς κλάδους, όπως το εμπόριο, η οικοδομική δραστηριότητα και η κτηματαγορά, έκανε λόγο η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, υπενθυμίζοντας ότι η περσινή χρονιά έκλεισε με νέο ιστορικό ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό, με 33 εκατ. διεθνείς αφίξεις και έσοδα άνω των 16 δισ. ευρώ.

Μιλώντας στον «Alpha 98,9», αναφέρθηκε και στη στρατηγική του υπουργείου Τουρισμού, στις επόμενες κινήσεις του για να διασφαλιστούν και το 2019 η εξαιρετική πορεία του ελληνικού τουρισμού και τα συνεχόμενα ρεκόρ της τελευταίας τετραετίας, όπως επίσης και για να διατηρηθεί η διψήφια αύξηση που ήδη σημειώθηκε στις προκρατήσεις για τη φετινή χρονιά από τις ξένες αγορές.     ………

πηγή : Ναυτεμπορική  (άρθρο)

Σχόλιο Μιρτζάνη Εμ. :  Συγχαρητήρια στην κα Κουντουρά για την συμβολή της στην εξέλιξη του τουρισμού στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και για το πολιτικό της ήθος και σθένος! Έχει πραγματικά την ψυχολογία και την αντοχή μιας “πρωταθλήτριας” !
Η Ελληνική οικονομία κερδίζει σημαντικά από την εξέλιξη αυτή !

This entry was posted in ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΕΡΕΥΝΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΟΙΚΟΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Bookmark the permalink.