Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας και Startup Safary στην Αθήνα

Διήμερο για νεοφυείς επιχειρήσεις 21-22 Νοεμβρίου

Τσακίρη Τόνια

Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας και Startup Safary στην Αθήνα

Μετά την περυσινή διοργάνωση, το Startup Safary επιστρέφει στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Νοεμβρίου. Το Startup Safary είναι ένα διήμερο open doors για συνεργατικούς χώρους, θερμοκοιτίδες επιχειρηματικότητας, startups και εταιρείες τεχνολογίας που πραγματοποιείται με επιτυχία στο Βερολίνο και σε επτά ακόμη ευρωπαϊκές πόλεις.

Στην περυσινή εκδήλωση στην Αθήνα περισσότερα από 2.500 άτομα συμμετείχαν σε 65 εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε 13 χώρους εκδηλώσεων σε ολόκληρη την Αττική, ενώ έγιναν περισσότερα από 2.000 tweets.

To Startup Safary Athens θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2015 στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας και της Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων. Θα περιλαμβάνει εργαστήρια, σεμινάρια, διαλέξεις, ημέρες καριέρας, ξεναγήσεις, παρουσιάσεις και networking events.

Οσον αφορά την 8η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 16-22 Νοεμβρίου 2015 στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ).   ……………

πηγή :  το Βήμα  (άρθρο)

This entry was posted in ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΕΡΕΥΝΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply